fbpx
DanishEnglish

Sæbeholder

239DKK

Sæbeholder

Den ophængte sæbeholder er perfekt til håndvasken.
Du skruer hovedet af sæben og sætter sæbeholderen over, hvorefter hovedet igen skrues på.
Sæbeholderen monteres med 2 medfølgende skruer.

 

Ø30 mm. i åbningen til flaskehals

Passer til:

Aesop
la:bruket
Søstrene Grene

Ved køb afsendes varen inden for 5 arbejdsdage

SKU: N/A Category:

Description

Sæbeholder

Sæbeholder. Se vores store udvalg til badeværelset. Denne sæbeholder, uanset dit badeværelse, vil være et unikt tilkøb til håndsæben. Vi har alle varianter  af sæbebeholdere, både til badet og håndvasken.

Den væghængte sæbebeholder er produceret i rustfrit stål. Det betyder at den kan klare det fugtige miljø, der som oftest er på et badeværelse, samt de små sprøjt af vand der uden tvivl vil komme på den. I tillæg er den pulverlakeret således slidet på den er minimalt.

Sæbeholderen kommer ligeledes i messing og hvid.

Sæbeholder på væggen

Bryd med normalen. Istedet for at have sæben stående i en beholder på vasken, får du nu muligheden for at hænge den væggen. Dette skaber et mere rent look omkring din vask. Ydermere slipper du for sæberinge på din vask.
En måde at skabe en mere elegangt og rød tråd igennem dit badeværelse, er med dit badeværelsestilbehør. Kombiner den sorte holder til sæben med en shampoohylde, en håndklædestang eller en sort toiletpapirsholder. Herved sikrer du samme stil på alle dine indretningsobjekter på badeværelset.

Ting til badeværelset

First Floor Copenhagen´s produktsortiment byder på mange forskellige produkter til badeværelset. Blandt andet denne sæbedispenser. Den er skabt i kærligheden til det minimalistiske og funktionelle design. Det er alle vores produkter til badeværelset. Du kan se vores mange andre ting til badeværelset her, eller følge med på Instagram

Additional information

Farve

Sort, Hvid

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sæbeholder”

Your email address will not be published. Required fields are marked *